Ervaren schilder

Ervaren schilder

Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren en betrouwbare schilder.

Wat jij gaat doen

Ben jij een ervaren schilder die opzoek is naar werk in de particuliere sector? Dan zijn wij opzoek naar jou!
Het is van belang dat jij in staat bent om verantwoordelijkheden te dragen en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Daarnaast is het belangrijk dat je graag met mensen werkt. Naast het contact met je collega’s, heb je namelijk veel contact met klanten.

Ben jij de kandidaat

Jij bent een enthousiaste schilder die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Je weet van aanpakken en toont betrokkenheid. Je beschikt over een rijbewijs en bent woonachtig in de omgeving van Beuningen, Wijchen, Ewijk of Nijmegen. Een Schilder of Gezel schilder diploma is een pré.  Indien jij een aantal jaar ervaring hebt en graag met mensen werkt, ben jij de perfecte kandidaat!

Wat wij bieden

Werk waar jij je thuis voelt, waar jij op nummer 1 staat en jouw harde werken wordt gewaardeerd. Een prettige informele werksfeer bij een echt familiebedrijf met een gezellig team. Klantgerichtheid en kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Je verdient conform de Schilders cao en bieden wij jou de zekerheid voor werk voor de langer termijn. Vele goede unieke arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheid naar een vast contract. Daarnaast kun je jezelf verder ontwikkelen met verschillende cursussen en heb je een vast contactpersoon.

Waar jij gaat werken

Ga de uitdaging aan en kom werken bij Dennissen Schilderwerken – Glasisolatie in Beuningen. Sinds 1991 Een echt familiebedrijf met een prettige informele werksfeer. Je komt in een leuk team te werken, waarbij jij een volwaardig lid bent van het team. Als OnderhoudNL garantiebedrijf wordt er goed vakmanschap geleverd en werk je in de directe omgeving van Beuningen. Daarnaast bieden wij jou de zekerheid voor werk voor het lange termijn en goede arbeidsvoorwaarden. De week wordt afgesloten met een borrel op de vrijdagmiddag met je collega’s!

Meer weten

Ben je na het lezen van deze functie enthousiast geworden, stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar info@dennissenschilderwerken.nl. Voor vragen over de functie kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 024-6772023.

Vraag een offerte aan

    Wat kunnen we voor u doen?