Schilder Wijchen

Schilder Wijchen

U zoekt een schilder in Wijchen?

De kwaliteitsschilder voor al uw schilderwerk is Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie in de regio Wijchen. Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie staat voor een persoonlijke en zeer klantgerichte werkwijze en daarom bent u bij ons verzekerd van een kwalitatief zeer hoogwaardig eindresultaat. Dit doen we door de juiste combinatie van mensen, ervaring en materialen. Zo beschikt ons gehele personeel over een schildersopleiding en wordt er gebruik gemaakt van verf- en glas van hoogwaardige kwaliteit.

Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie (regio Wijchen en Nijmegen) levert de volgende diensten:

  • Schilderwerk voor zowel binnen als buiten
  • Het leveren en plaatsen van glas (dubbelglas, isolatieglas, enkelglas en glas-in-lood)
  • Wand- en plafondafwerking
  • Verfspuitwerk

Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie is een OnderhoudNL Garantie schildersbedrijf. Bovendien stellen wij vooraf een heldere offerte voor u op.

Bekijk online foto’s van door ons gerealiseerde projecten. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent. Hebt u een schilder nodig en woont u in Wijchen? Neem dan meteen contact op met Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie in Beuningen.

Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wilt u meteen een offerte aanvragen? Neemt u gerust contact met ons op. We kunnen dan een afspraak maken om uw wensen in kaart te brengen en vervolgens een persoonlijke offerte op te stellen.

Vraag een offerte aan

    Wat kunnen we voor u doen?