Schilderwerk

Wij staan voor kwaliteit!

Vakkundig onderhoud van uw schilderwerk bevordert de levensduur van uw kostbare woning.
En door tijdig onderhoud voorkomt u extra kosten. Dennissen Schilderwerken staat voor kwaliteit. Om dit extra te benadrukken zijn wij als gekwalificeerd onderhoudsspecialist aangesloten bij OnderhoudNL Garantie (voorheen AF-Erkend). OnderhoudNL Garantie is het bekendste kwaliteitsmerk voor de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen, zodat we gegarandeerd de beste kwaliteit leveren. Onze medewerkers zijn gediplomeerde vakmensen die met u mee denken. Elke woning, ondergrond, locatie en uw persoonlijke wensen zijn anders en daarom adviseren we graag over de werkwijze en de meeste geschikte verfsystemen.

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk heeft twee functies, ten eerste het beschermd houtwerk, zowel de binnenzijde als de buitenzijde van de kozijnen. Goed schilder- en kitwerk aan de binnenzijde voorkomt problemen aan de buitenzijde. Ten tweede is binnenschilderwerk natuurlijk voor een groot deel verfraaiing van uw interieur. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van diverse kleuren in huis, bijvoorbeeld een wandje afwerken met ‘metallic muurverf’. Kleur doet niet alleen warm aan in huis, maar zorgt ook voor sfeer, rust en harmonie. Als schildersbedrijf zijn we op de hoogte van alle ontwikkelingen op ons vakgebied. Zo houden we ons ook bezig met verfspuittechniek.

Buitenschilderwerk

De belangrijkste functie van buitenschilderwerk is bescherming van onderdelen tegen weersomstandigheden. Goed schilderwerk zorgt dat materialen, zoals hout langer mee gaan. Als het schilderwerk blaasjes of scheurtjes vertoont, is het tijd voor een schilderbeurt. Let vooral op de liggende delen van kozijnen, dit is waar beschadiging van het schilderwerk vaak begint. Wanneer u in de winterperiode uw woning laat schilderen kunt u in sommige gevallen gebruik maken van winterschilderkorting.

Houtrot herstel

Houtrot treedt op daar waar onvoldoende behandeld hout langdurig in aanraking komt met vocht. Door dit tijdig vast te stellen, kan de schade beperkt blijven en kosten worden bespaard. U kunt ons naast schilderwerken ook inschakelen voor houtrot reparatie. Wij kunnen uw houtrot vakkundig repareren, zodat de aantasting onder de reparatie niet verder kan gaan. Het herstellen van houtrot doen we met het repair care systeem. Als het houtrot al in een verder stadium is, zullen we u aanraden delen te laten vervangen. Ook dit kunnen we voor u verzorgen. Bent u benieuwd naar de kosten van houtrot reparatie? Neem contact met ons en we beantwoorden al uw vragen over de kosten van houtrot herstellen.

Vervangen van deuren, ramen en kozijnen

Ons vakkundig team bestaat naast schilders en glaszetters ook uit een ervaren timmerman. Hierdoor zijn we in staat om ook andere werkzaamheden die tijdens het onderhoud aan de orde komen te herstellen of uit te voeren. Onze timmerman kunt u bijvoorbeeld helpen bij het vervangen van deuren, ramen en kozijnen.

Lage btw-tarief van 9%

Sinds 2009 betaalt u het lage btw-tarief van 9% voor schilderwerken van woningen die ouder zijn dan twee jaar. U kunt hierbij denken aan het volgende:

  • De voorbereiding van het schilderwerk
  • Materialen voor het uitvoeren van de werkzaamheden
  • Vervangen van deuren, ramen en kozijnen
  • Voorbehandelingen
  • Lakverven, vernissen en beitsen

Vraag een offerte aan

    Wat kunnen we voor u doen?