Schilder Nijmegen

Dennissen Schilderwerken Nijmegen

Wij zijn in staat om onze klanten altijd direct en op een persoonlijke wijze van dienst te zijn dankzij onze kleinschaligheid. Wat ons schildersbedrijf zo uniek maakt in Nijmegen, is dat wij kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs! Ons goed opgeleide personeel hanteert de kwaliteitsnormen van OnderhoudNL Garantie. Als u voor Dennissen Schilderwerken kiest, weet u zeker dat het glas- en schilderwerk van hoge kwaliteit is en dat het lang meegaat.

Binnenschilderwerk Nijmegen

Binnenschilderwerk is vooral aantrekkelijk voor het oog. Door ook de binnenkant van uw huis te schilderen en te kitten, kunt u problemen aan de buitenkant voorkomen. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van diverse kleuren in huis, bijvoorbeeld een wandje afwerken met ‘metallic muurverf’. Kleur doet niet alleen warm aan in huis, maar zorgt ook voor sfeer, rust en harmonie. Op zoek naar een schildersbedrijf in Nijmegen? Als professionele schildersbedrijf zijn we op de hoogte van alle ontwikkelingen op ons vakgebied. Zo houden we ons ook bezig met verfspuittechniek, waardoor er geen rolbanen of kwaststrepen zichtbaar zijn.

Buitenschilderwerk in Nijmegen

Als u de buitenkant van uw huis laat schilderen, beschermt u de houten onderdelen tegen de weersomstandigheden. Wanneer het echter al te laat is, kunnen de professionals van Dennissen Schilderwerken Nijmegen natuurlijk altijd nog gebruik maken van hun houtrotsaneringsdiensten. Als schildersbedrijf Nijmegen kunnen we u naast schilderwerken ook helpen bij het vervangen van uw beschadigde deuren, ramen en kozijnen.

Vakmanschap in Nijmegen

Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie mag zich een echte vakman noemen en staat dan ook bekend om zijn vakmanschap in Nijmegen. Dit is mede te danken aan het feit dat wij een OnderhoudNL Garantie schildersbedrijf zijn. Wanneer u kiest voor Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie, kiest u voor professionaliteit en kwaliteit. Dit betekent dat u kunt rekenen op:

  • Een duidelijke en heldere offerte
  • Uitstekende volledige garantievoorwaarden
  • Een extra voordelig meerjarenonderhoudsplan
  • Vakwerk door gediplomeerde medewerkers
  • Gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen

Deskundig advies

Wilt u graag weten welke voordelen Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie als kwaliteitsschilder in de regio Nijmegen voor u kan betekenen? U kunt een afspraak maken om de schilderwerkzaamheden in Nijmegen te laten inventariseren. Tijdens deze afspraak zal onder andere gekeken worden naar de ondergrond en de staat van het schilderwerk. Na deze inspectie in Nijmegen maken we een voorstel voor een offerte die aan uw wensen voldoet. Wij zullen u ook adviseren over de juiste procedure en de benodigde materialen voor de schilderwerken in Nijmegen.

Bent u benieuwd naar wat wij doen? Bekijk dan foto’s van een aantal door ons gerealiseerde projecten of neem contact met ons op!

Vraag een offerte aan

    Wat kunnen we voor u doen?