Meerjarenonderhoudsplan

Wat is een meerjarenonderhoudsplan?

Een meerjarenonderhoudsplan is een plan waarbij het noodzakelijke schilderwerk op tijd wordt uitgevoerd, met als resultaat beperkte kosten. Het biedt u als opdrachtgever de zekerheid van optimaal onderhoud tegen minimale kosten.

Wat zijn de voordelen van een meerjarenonderhoudsplan?

Dankzij een meerjarenonderhoudsplan worden mogelijke problemen vroegtijdig geïdentificeerd en aangepakt, waardoor dure reparaties en onvoorziene kosten worden voorkomen. U heeft direct inzicht in de benodigde budgetten voor onderhoud, zowel op de korte termijn als op de lange termijn. Bovendien zorgt een regelmatig onderhouden pand voor een professionele uitstraling en behoudt het zijn waarde. De voordelen van een meerjarenonderhoudsplan op een rij:

  • Voorkomen van onnodig hoge kosten door achterstallig onderhoud.
  • Direct inzicht in de onderhoudskosten op zowel korte als lange termijn.
  • Altijd een perfect onderhouden pand, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de staat van uw vastgoed.

Profiteer van optimaal onderhoud met Dennissen Schilderwerken

Bij Dennissen Schilderwerken bieden we u graag de mogelijkheid om te profiteren van een meerjarenonderhoudsplan. Met onze expertise en ervaring kunnen we u helpen om uw vastgoed in optimale conditie te houden en onnodige kosten te voorkomen. Door het aangaan van een overeenkomst met ons, nemen we de verantwoordelijkheid om uw schilderwerk te inspecteren en de conditie van de ondergrond te beoordelen. Op basis van deze inspectie stellen we een gedetailleerd rapport voor u op, inclusief een professioneel advies en een plan voor de benodigde onderhoudsbeurten (met OnderhoudNL Garantie) binnen het door u gewenste tijdsbestek (5, 10, 15 of 20 jaar).

Bij Dennissen Schilderwerken kunt u vertrouwen op ons meerjarenonderhoudsplan om uw vastgoed te beschermen en de levensduur ervan te verlengen. Ons team van vakbekwame schilders staat klaar om u te helpen bij het realiseren van een optimaal onderhoudsplan voor uw woning.

Neem contact met ons op

​Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden van onderhoud op basis van een meerjarenonderhoudsplan te bespreken.

Vraag een offerte aan

    Wat kunnen we voor u doen?