Timmerwerken

Timmerwerken op maat in Nijmegen en omgeving

Bent u op zoek naar professioneel timmerwerk in Nijmegen? Bij Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie staan wij voor u klaar om een breed scala aan timmerwerkzaamheden geheel naar uw wens uit te voeren. Onze deskundige timmermannen denken graag met u mee, zodat we samen tot een prachtig eindresultaat kunnen komen.

Een uitgebreid aanbod aan timmerwerkzaamheden

Bij Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan timmerwerkzaamheden die zorgvuldig worden uitgevoerd naar uw specifieke wensen en behoeften. Onze timmerspecialisten hebben ruime ervaring met verschillende projecten en kunnen u adviseren en begeleiden bij elke stap van het timmerproces. Hieronder staat een selectie vermeld van de mogelijke timmerwerkzaamheden:

  • Vervangen van houten kozijnen en ramen
  • Afhangen van ramen en deuren
  • Houtrotreparaties, laminaties en deelvervanging
  • Vervangen van boeidelen
  • Hang- en sluitwerk
  • Velux dakramen vervangen en/of nieuwe monteren
  • Gevelbetimmering
  • Alle voorkomende timmerwerkzaamheden

Kwaliteit en Milieubewust

Bij Dennissen Schilderwerken werken we uitsluitend met hoogwaardige en duurzame producten, volgens KOMO-keur. Het hout dat wij verwerken draagt het FSC-keurmerk, wat staat voor milieuvriendelijk en economisch verantwoord bosbeheer. Wij streven naar vakmanschap en klanttevredenheid in al onze timmerwerken. Bovendien zijn wij aangesloten bij OnderhoudNL, wat betekent dat wij de OnderhoudNL Garantie bieden op al onze timmerwerken. Met de OnderhoudNL Garantie bent u verzekerd van kwaliteit en zekerheid. Dit houdt in dat u kunt rekenen op een uitstekende service en een garantieperiode op het geleverde werk. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan zorgen wij ervoor dat het probleem snel en adequaat wordt opgelost, zonder extra kosten voor u.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wanneer u op zoek bent naar een gespecialiseerde timmerman in Nijmegen en omstreken, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om een uitgebreide en passende offerte voor u op te stellen, zodat we uw timmerproject tot in de puntjes kunnen verzorgen!

Vraag een offerte aan

    Wat kunnen we voor u doen?