Vacature administratief medewerker

Vacature administratief medewerker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste aanpakker (m/v) die kan ondersteunen in de administratie.

Functieomschrijving

In deze functie krijg je de kans om kennis te maken met verschillende facetten van een onderhoudsbedrijf dat werkzaamheden verricht voor de particuliere en zakelijke markt. De werkzaamheden kunnen flexibel ingevuld worden.

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het telefonisch en schriftelijk beantwoorden van vragen van klanten. Het telefoonverkeer, facturatie, het behandelen van e-mail, onderhouden van onze sociale mediakanalen en websites, het invoeren van order en verdere administratieve werkzaamheden.

Profiel

Je bent een aanpakker die met plezier meerdere balletjes tegelijkertijd in de lucht kan houden. Je bent een kei in plannen en denkt altijd in oplossingen, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van onze klanten als het organisatieperspectief. Je houdt van afwisseling en voelt je thuis in een dynamische ondernemende omgeving waar veel beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid. Je werkt doelgericht en praktisch en communiceert effectief en klantvriendelijk. Je bent ondersteunend op een proactieve en initiatiefrijke wijze.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende parttimebaan of bijbaan gedurende minimaal 1 dag per week, uitbreiding van de uren is mogelijk. Ook kunnen de uren flexibel over de week verdeeld worden.

Als jij zin hebt in deze uitdaging en jezelf herkent in deze beschrijving, reageer dan met jouw motivatiebrief en CV. E-mail naar: info@dennissenschilderwerken.nl

Vraag een offerte aan

    Wat kunnen we voor u doen?